+

Andreas Engesvik

Om ein ser på Vang-stolen, kan ein sjå linjer frå Tonning & Stryn-kjenningen "Ola Windsor"-stolen, men den er òg noko for seg sjølv. I Vang har Andreas laga ein klassikar.

Les meir om Andreas Engesvik

Olav Eldøy

Olav Eldøy, som er designar for vår møbelserie DINA, har skapt ein ny stil med assosiasjonar tilbake til 30-60-talets Scandinavian Design og Art Deco møblar.

Les meir om Olav Eldøy

Alf Sture

Møblene, sa han, skal fungere etter sin hensikt. Særlig er det viktig at sittemøbler er tilpasset anatomiske krav, men utover dette bør de med sin form være med på å prege et miljø med trygghet og varme, og gjerne appellere til noe kjent og kjært.

Les meir om Alf Sture

Scenario

Vår utfordring til Scenario var å skape kvalitetsmøblar for eit nytt århundre. Dei svara med eit klassisk og reint formspråk som harmonerer med vårt syn på materialbruk og vår standard på handverk. Alt er produsert i heiltre eik.

Les meir om Scenario

Kristian Østensen

I 1991 skapte han Rosmersholm-serien for oss. Då henta han inspirasjon frå Ibsen og eit frodig borgarleg miljø. Denne epoka var sterkt prega av stilartane Empire og Biedermeier. Rosmersholm-møblane har oppnådd stor anerkjenning.

Les meir om Kristian Østensen

Johan Verde

Johan Verde er ikke bare en av Norges mest kjente og prisbelønte industridesignere. Han er også meget anerkjent som en av de fremste i Europa. Johan Verde er født i Oslo i 1964 og utdannet ved SHKS, Statens Håndverk og Kunstindustriskole. Johan Verde har tilegnet nesten hele sitt voksne liv til design.

Les meir om Johan Verde